6971784451 Νύφιο, Κεφαλονιά zmatiatos84@gmail.com
hero image
 
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Ματιάτος Ζήσιμος | Σιδηροκατασκευές - Αλουμινοκατασκευές Κεφαλονιά
 
 
 
 
  Η επιχείρησή μας “Ματιάτος Ζήσιμος” η οποία βρίσκεται στην Κεφαλονιά, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στις σιδηροκατασκευές και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να αναλάβει οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, όσο δύσκολη και πολύπλοκη και αν είναι.  
     
  Με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσει έργα που μπορούν να καλύψουν κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη, είτε για την οικία είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, και να σας εξασφαλίσουμε τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.  
     
 
 
 
 
     
   
     
     
  ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
 
     
 
  Παραδοσιακά & Μοντέρνα Κάγκελα
  Περιφράξεις
  Πυλωτές
  Μεταλλικά Στέγαστρα - Υπόστεγα
  Πέργκολες
  Μεταλλικές Σκάλες
  Μεταλλικά Πατάρια
  Ασφάλειες Παραθύρων
  Γκαραζόπορτες
  Μεταλλικά έπιπλα κ.α.
 
     
  Στόχος μας είναι η δημιουργία κατασκευών που θα ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητα, την μοναδική αισθητική τους καθώς και για την αδιαπραγμάτευτη λειτουργικότητά τους.  
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύση και την πιο άρτια εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κεφαλονιά.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6971784451
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ποιότητα - Αντοχή - Κομψός σχεδιασμός
Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε το χώρο σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Από την πιο μικρή έως και την πιο μεγάλη σιδηροκατασκευή, να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.
 
 

 


 

 
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ 
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ
 
     
  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλων των τύπων τις σιδηροκατασκευές, σε μοντέρνο ή παραδοσιακό στυλ προκειμένου να ταιριάζουν στο στυλ του κτιρίου σας αλλά και στις δικές σας ανάγκες.  
     
  Όλες οι σιδηροκατασκευές που δημιουργούμε είναι λειτουργικές, άψογης αισθητικής και κατασκευάζονται αποκλειστικά για τον χώρο σας χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και με έμφαση πάντα ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.  
 
 
 
     
  Είτε πρόκειται για μεταλλικές σκάλες, κάγκελα περίφραξης, αυλόπορτες ή οποιαδήποτε άλλη σιδηροκατασκευή, εμπιστευτείτε μας για να εκτελέσουμε το έργο σας με ακρίβεια, επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια. 
 
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ