6971784451 Νύφιο, Κεφαλονιά zmatiatos84@gmail.com
hero image
 
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Ματιάτος Ζήσιμος | Σιδηροκατασκευές - Αλουμινοκατασκευές Κεφαλονιά
 
 
 
 
  Στην επιχείρησή μας “Ματιάτος Ζήσιμος” η οποία βρίσκεται στην Κεφαλονιά, δημιουργούμε τις πιο αξιόπιστες και πρωτοποριακές λύσεις σε αλουμινοκατασκευές. Με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας αλουμινοκατασκευών που μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες κάθε πελάτη.  
     
  Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και ποιοτικά σε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε και να σας εξασφαλίσει άριστα αποτελέσματα.  
     
 
 
 
 
     
   
     
     
  ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
 
     
 
  Κουφώματα Αλουμινίου (συρόμενα, ανοιγόμενα, πτυσσόμενα)
  Ρολά - Σίτες
  Πόρτες Θωρακισμένες
  Πέργκολες
  Κάγκελα Inox - Περιφράξεις
  Ειδικές Κατασκευές
 
     
  Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε πελάτη.  
     
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
 
     
  Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων σας με νέα ενεργειακών κουφώματα αλουμινίου συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 40% στις δαπάνες θέρμανσης και ηλεκτρισμού. Παράλληλα, παρέχουμε και υπηρεσίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ.  
     
     
 
 
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύση και την πιο άρτια εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κεφαλονιά.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6971784451
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Σύγχρονες & Κομψές Λύσεις!
Είτε επιθυμείτε την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων, είτε την δημιουργία μια μοντέρνας και λειτουργικής πέργκολας στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή χρειάζεστε, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας.
 
 

 


 

 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας για να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.   
     
  Σας προσφέρουμε κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την άψογη αισθητική τους, ενώ όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε, πραγματοποιούνται με συνέπεια, στο καθορισμένο χρόνο που έχουμε συμφωνήσει, χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.  
 
 
 
     
  Εάν αναζητάτε αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις σε αλουμινοκατασκευές, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.
 
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ