6971784451 Νύφιο, Κεφαλονιά zmatiatos84@gmail.com
hero image
 
     
     
     
  Ματιάτος Ζήσιμος
Σιδηροκατασκευές - Αλουμινοκατασκευές Κεφαλονιά


Η επιχείρησή μας “Ματιάτος Ζήσιμος” η οποία βρίσκεται στην Κεφαλονιά, δραστηριοποιείται από το 1995 στις σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές, προσφέροντας σύγχρονες, κομψές και ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κεφαλονιά.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρησή μας αποτελεί την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή ή αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
   
 
 
 
 
  ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ
 
 
 
  μπορούμε να δημιουργήσουμε παντός είδους σιδηροκατασκευές, όσο πολύπλοκες και απαιτητικές και αν είναι. Από κάγκελα περίφραξης, μεταλλικές σκάλες, υπόστεγα έως και μεταλλικά έπιπλα στο σχέδιο και στο στυλ που επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, θωρακισμένες πόρτες, πέργκολες αλλά και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή χρειάζεστε.
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες κατασκευές για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις που θα κάνουν το χώρο σας ξεχωριστό.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ποιοτικές & Κομψές Κατασκευές
Για όλες τις σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
 

 


 

 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ 
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
 
     
  Συνδυάζουμε λειτουργικότητα, ποιότητα και ομορφιά για να δημιουργήσουμε κατασκευές που θα αναδείξουν τον χώρο σας και θα τον κάνουν καλύτερο από ότι τον είχατε φανταστεί.  
     
  Είτε χρειάζεστε μια προσαρμοσμένη λύση για την περίφραση της οικίας σας, είτε αναζητάτε ποιοτικά κουφώματα αλουμινίου, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.  
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύση και την πιο άρτια εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κεφαλονιά.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6971784451