6971784451 Νύφιο, Κεφαλονιά zmatiatos84@gmail.com
 
 
     
     
  Ματιάτος Ζήσιμος
Σιδηροκατασκευές - Αλουμινοκατασκευές Κεφαλονιά


Η επιχείρησή μας “Ματιάτος Ζήσιμος” η οποία βρίσκεται στην Κεφαλονιά, δραστηριοποιείται από το 1995 στις σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές, προσφέροντας σύγχρονες, κομψές και ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κεφαλονιά.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρησή μας αποτελεί την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή ή αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ;
 
     
 
  Εξειδίκευση
 
Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στον τομέα των σιδηροκατασκευών και αλουμινοκατασκευών. Ανεξαρτήτως της πολυπλοκότητας του έργου, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε με επιδεξιότητα και επαγγελματισμό.
 
 
  Προσαρμοσμένες Λύσεις
 
Κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές και τις προσδοκίες σας.
 
 
  Υλικά Υψηλής Ποιότητας
 
Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά στις κατασκευές μας. Αυτό εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και τη μακροχρόνια αντοχή των κατασκευών μας.
 
 
  Αισθητική Σχεδίαση
 
Κάθε έργο σχεδιάζεται με προσοχή στην λεπτομέρεια και την  άρτια αισθητική του. Συνδυάζουμε λειτουργικότητα και ομορφιά για να δημιουργήσουμε κατασκευές που θα αναδείξουν τον χώρο σας.
 
 
 
     
 
 
 
     
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ


Με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσει έργα που μπορούν να καλύψουν κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη, είτε για την οικία είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, και να σας εξασφαλίσουμε τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
     
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ


Στην επιχείρησή μας δημιουργούμε τις πιο αξιόπιστες και πρωτοποριακές λύσεις σε αλουμινοκατασκευές. Με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας αλουμινοκατασκευών που μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες κάθε πελάτη...

 
     
     
 
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
     
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ &
ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
 
 
      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύση και την πιο άρτια εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κεφαλονιά.